Egyedi konyhabútor és fürdőszoba a te igényeidre szabva

Ha nincs elképzelésed, hogy miként alakítanád át otthonod, vagy van elképzelésed, de nincs, aki megtervezze, igénybe veheted teljes körű tervezési és kivitelezési szolgáltatásunkat. Tudd meg, mire számíthatsz, ha minket választasz: gyere és ismerd meg a közös munka folyamatát! Végigkísérünk a tervezés első lépésétől a megálmodott bútorok megrendelésén át a beszerelésig, így Neked semmivel nem kell foglalkoznod az egyeztetésen kívül. Sőt, nem csak bútoraiddal foglalkozunk, hanem akár otthonod egyéb építészeti átalakításait is segítünk megtervezni és kivitelezni.

Felmérjük otthonod

Akár egy-egy helyiség felújítására kérnél fel minket, akár teljes lakásod vagy házad szeretnéd átalakítani, a munka megkezdéséhez szükségünk lesz otthonod alaprajzára. Amennyiben nem rendelkezel ilyennel, professzionális csapatunk elkészíti számodra.

Kérj időpontot tőlünk otthonod felméréséhez!

Személyes találkozók alkalmával átbeszéljük igényeid

Ahhoz, hogy minden szempontból tökéletes otthont tervezhessünk Neked, Téged is meg kell ismernünk. Nem csak az a célunk, hogy egyedi konyhabútor, fürdőszobabútor vagy hálószoba garnitúra beépítésével dekoratív lakásod legyen, hanem az is, hogy komfortos otthont varázsoljunk számodra.

Ehhez tapasztalataink szerint több személyes találkozóra van szükség, amelyek során megismerjük a igényeidet és szokásaidat. Tudni szeretnénk, hogy mik a fő elvárásaid és vágyaid, és hogy pontosan hogyan használnád az új bútoraidat.

Bemutatótermünk megtekintése alkalmával inspirálódhatsz az általunk képviselt stílusokból és megoldásokból, így végül közösen felvázolhatjuk a jövendőbeli otthonod körvonalait. Ez alapján végül elkészítjük a 3D látványtervet, melyet a következő találkozón személyesen is átbeszélünk.

Teljes körű kivitelezés

Az árajánlat és a tervek elfogadása után megrendeljük a megálmodott design bútort. Exkluzív termékeink mindegyike Olaszországból érkezik, ezért a szállítási idő 1-3 hónapot is igénybe vehet, ezzel érdemes számolnod a tervezés során.

Az egyedi konyhabútor, fürdőszobabútor, illetve egyéb design bútorok megérkezésével csapatunk a teljes körű kivitelezésről is gondoskodik. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakértőink beépítik a bútoraidat, valamint a felmerülő víz- és villanyszerelési munkálatokat is elvégzik. Közös munkánk végeztével így kulcsrakészen vár álmaid otthona!

Készen állsz a közös munkára? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi konyhabútor és fürdőszobabútor kifejezetten otthonod sajátosságaihoz illeszkedve

Tekintsd meg referenciáinkat, inspirálódj és győződj meg róla, hogy mi vagyunk azok, akiket keresel!

Saját kivitelező csapattal dolgoznál?

Tudjuk, hogy a kivitelezés terén első a bizalom, ezért ha már bejáratott csapattal dolgoznál, örömmel működünk együtt velük!

Ez esetben a személyes találkozókat követően, miután megismertük igényeidet és otthonod sajátosságait, megtervezzük a számodra ideális berendezést. A tervezés során összeállított egyedi konyhabútor, illetve fürdőszoba- vagy hálószobabútor garnitúrát megrendeljük olaszországi gyártóinktól. A megérkezett design bútorokat előzetes egyeztetés alapján egyenesen otthonodba vagy kivitelező csapatodhoz szállítjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük a személyes találkozó időpontját!

Kapcsolat:

Töltsd ki az alábbi űrlapot és látogass el hozzánk személyesen is!

Kérj tőlünk ajánlatot! Kapcsolat