Rólunk

A budapesti XI. kerületi Budafoki út 70 alatt működő Cook Room konyhabútor-bemutatótermünk több mint 10 éve működik. Három szinten, közel 500 m2 alapterületen mutatjuk be az olasz, trevisoi GeD Cucine cég termékeit. Ez az olasz vállalat több mint, 50 éves múltra tekinthet vissza és kategóriájában hazájának egyik legjelentősebb konyhabútorgyára. Stabil helyét az a tény támasztja alá, hogy több európai, amerikai és ázsiai országban van jelen. Jó hírnevét a mindig aktuális disegn-nak és a minőségnek köszönheti.
A konyha, mint a lakás multifunkcionális tere és harmonikus találkozópontja, új életkörnyezetet képvisel. Ez az az összetartó elv, amelyet a GeD széles stílus- és modellválasztékot bemutató kínálata képvisel. A stílus ötvözi a különböző anyagokat és minőségeket: a precíz famegmunkálástól a festett és laminált felületképzésig, az üvegtől a rozsdamentes acélig. A különleges design nem lehet öncélú hiszen, mindennapos használati tárgyakról lévén szó, nagyon fontosak a jól kihasználható, átgondolt bútorterek és felületek, a jól elhelyezett, kézreálló kezelőegységek.


A Prima Design bemutatótermében imponálóan sok, 15-20 komplett konyhabútor-összeállítás látható egy időben. A vevőink, megrendelőink magas szintű kiszolgálását szaktanácsadás, helyszíni felmérés, számítógépes látványtervezés egészíti ki, valamint lehetőség nyílik sokféle egyedi igény figyelembe vételére is.
Sok szeretettel várjuk érdeklődőinket, vásárlóinkat bemutatótermünkben (1117 Budapest, Budafoki út 70.) lehetőség szerint előre egyeztetett időpontban, akár nyitvatartási időn kívül is. Telefon (+36-1) 3220003; E-mail: info@cookroom.hu

Csapatunk:

Venczel Nóra
üzletvezető - designer
Tel: +36 30 8656977
e -mail: venczel.nora@cookroom.hu
Rubinek – Litvai Edina
designer
Tel: +36 30 2798709
e-mail: litvai.edina@cookroom.hu
Bálint Attila
szerelő
Tel: + 36 30 2107444
e-mail: info@cookroom.hu
Babinszki György
szerelő
Tel: +36 30 9963603
e-mail: info@cookroom.hu
 
Kérje ajánlatunkat
És mi felvesszük Önnel a kapcsolatot