Tiszteletet parancsoló, modern stílusú, klasszikus kortárs ízlést tükröző konyha, amely a tölgyfa különböző árnyalataiban kapható. A 24 mm vastag, keretes ajtószárnyak tömörfából készültek, és természetes tölgyfa furnérral vagy félig nyitott pórusú lakkozással, 8-féle változatban érhetőek el. A fogantyú közvetlenül az ajtószárnyon, a front és a keret között került kialakításra. Ez a megoldás nemcsak rendkívül esztétikus, de az ergonómia szempontjainak is megfelel. A bútorcsalád részét képezi a szagelszívó berendezés is. A géptest és a kürtő rozsdamentes acél felülete a berendezést körülvevő fapolc révén nyer összeköttetést a földön álló elemekkel.
Tiszteletet parancsoló, modern stílusú, klasszikus kortárs ízlést tükröző konyha, amely a tölgyfa különböző árnyalataiban kapható. A 24 mm vastag, keretes tömörfából készültek, és természetes tölgyfa furnérral vagy félig nyitott pórusú lakkozással érhetőek el. A fogantyú közvetlenül az között került kialakításra. Ez a megoldás nemcsak rendkívül esztétikus, de az ergonómia szempontjainak is megfelel. A bútorcsalád részét képezi a is.

Festett furnér

	Rovere Bianco
Rovere Bianco

Pácolt

	Rovere Grafite
Rovere Grafite
	Rovere Naturale
Rovere Naturale
Kérje ajánlatunkat
És mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php53/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/imagick.so' - libMagickWand.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: