A Naturasia az a konyhabútorcsalád, amely Olaszországban és az egész világon meghonosította a „divatos klasszikus“ fogalmát. Neve a fő alapanyag, a cseresznyefa fájának természetességére utal. A 20 mm vastag, kerettel ellátott ajtószárny tömörfából készült, természetes cseresznyefa furnérral, függőleges erezettel. Az ajtószárny nyitása nikkelezett acél fogantyú segítségével történik, de más fogantyúmodell is választható a GeD cucine kollekciójából. A konyhához ajánljuk a különleges, acélból és természetes cseresznyefából készült, 90, 105, illetve 120 mm széles változatban kapható szagelszívó beépítését is, amely tárolófelületeket is magában foglal.
A Naturasia az a konyhabútorcsalád, amely Olaszországban és az egész világon meghonosította a „divatos klasszikus“ fogalmát. Neve a fő alapanyag, a cseresznyefa fájának természetességére utal. A 20 mm vastag, kerettel ellátott ajtó tömörfából készült, természetes cseresznyefa furnérral, függőleges erezettel, nikkelezett acél fogantyúval, de más fogantyúmodell is választható a GeD cucine kollekciójából. A konyhához ajánljuk a különleges, acélból és természetes cseresznyefából készült, 90, 105, illetve 120 mm széles változatban kapható.

Pácolt

	Ciliegio Naturale
Ciliegio Naturale
Kérje ajánlatunkat
És mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php53/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/imagick.so' - libMagickWand.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: